۱۴۰۱/۰۷/۰۶
دفترچه رسمی بیست و سومین كنگره ملی و بین المللی تحقیقات دانشجویی منتشر شد

دفترچه رسمی بیست و سومین کنگره ملی و بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی کشور منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، بیست و سومین کنگره ملی سالیانه و نهمین کنگره بین المللی پژوهشی دانشجویان علوم پزشکی و نخستین جشنواره ملی پژوهش و فناوری دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور 6 تا 8  مهر ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل برگزار خواهد شد.

برخی از برنامه های کمیته کشوری در طی بیست و سومین کنگره ملی سالانه دانشجویان علوم پزشکی

چهارشنبه ۶ مهرماه
✅۱۰ الی ۱۲: مراسم افتتاحیه
✅۱۴ الی ۱۵: نشست سرپرستهای کمیته ها در ۱۰ منطقه آمایشی برای تعیین فوکال پوینت های جدید