میلاد موسی زاده از دانشگاه علوم پزشکی قزوین، «دانشجوی پژوهشگر برجسته کشور» شد

دکتر امیر پیمانی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قزوین اظهار کرد: میلاد موسی‌زاده، دانشجوی رشته مهندسی بهداشت محیط مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه؛ عنوان « دانشجوی پژوهشگر برجسته کشور » را کسب کرد.

وی گفت که این انتخاب، براساس بررسی مستندات ارائه شده در سه ماهه چهارم سال 1397 در کمیته کشوری تحقیقات دانشجویی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت انجام شد و موسی‌زاده با کسب 85.15 امتیاز به عنوان دانشجوی پژوهشگر برجسته در سطح کشور، معرفی شد.این مقام مسئول ضمن آرزوی توفیق روزافزون برای این دانشجوی توانمند، عنوان کرد؛ وی 7 مقاله منتشر شده در مجلات معتبر داخلی و بین‌المللی و 16 خلاصه مقاله ارائه شده به صورت پوستر و سخنرانی در کنگره‌ها و سمینارهای دانشجویی، کشوری و خارج از کشور دارد. بنا به اظهار معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قزوین، موسی‌زاده همچنین در داوری 12 مقاله مجلات ISI، اجرای 4 طرح تحقيقاتي و برگزاری 29 همایش، کنگره و ژورنال کلاپ فعالیت داشته است.

دکتر پیمانی در پایان بیان کرد: موسی‌زاده، از دانشجویان فعال در شورای مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت و دانشگاه در سال  96 بوده است.