اخبار کمیته تحقیقات دانشجویی
بزرگترین رویداد تفسیر اطلاعات سلامت

درباره رویداد ویزیت

سامانه ویزیت که در راستای دسترسی آزاد به اطلاعات حوزه سلامت طراحی شده است حاوی چند صد ملیون گراف از وضعیت شاخص های حوزه سلامت در کشور است که با استفاده از علم مصور سازی اطلاعات سعی بر ارائه اثربخش این اطلاعات دارد. اطلاعاتی از قبیل عوامل خطر بیماریهای غیر واگیر، بار بیماریها - علل مرگ و وضعیت سرطان بخشی از اطلاعات موجود در این سامانه است. در این رویداد قصد داریم با کمک شما دانشجویان حوزه سلامت روندها و الگوهایی که در این سامانه ارائه شده است را تحلیل و بررسی کنیم. نتایج این تحلیل در قالب پوستر، کار گرافیکی، انیمیشن و متن برای تیم داوری این رویداد ارسال شده و پس از داوری جوایزی برای تحلیل های برتر در نظر گرفته خواهد شد و حتی فرصت برای همکاری های بیشتر در طرح های کلان تحقیقاتی کشور فراهم خواهد شد.

مراحل شرکت در این رویداد رقابتی

1. مشاهده شاخص ها

مراجعه به سامانه مصور سازی اطلاعات سلامت به آدرس vizit.report/competition2019

2. تفسیر اطلاعات

تفسیر یک الگوی خاص از اطلاعات ارائه شده در سامانه در قالب متن، فیلم، موشن گرافی و یا اینفوگرافیک

3. ارسال نتایج

ارسال نتایج از طریق ایمیل با عنوان “vizit competition” به آدرس event@rabit.info

برخی از مزایای شرکت در این رویداد

enlightened ده جایزه ده میلیون ریالی برای ده تفسیر برتر
enlightened فرصت همکاری با مرکز تحقیقات بیماری های غیرواگیر دانشگاه علوم پزشکی تهران
enlightened انتشار تمامی نتایج تایید شده توسط داوران، در سامانه ویزیت

جهت دریافت اطلاعات بیشتر به سایت رویداد مراجعه نمایید.