اخبار کمیته تحقیقات دانشجویی
درخشش تیم اعزامی دانشجویان پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی قزوین اين بار در بیستمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی ایران

درخشش تیم اعزامی دانشجویان پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی قزوین اين بار در بیستمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی ایران

تیم اعزامی دانشجویان پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی قزوین اين بار در بیستمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی ایران، درخشید. دانشگاه علوم پزشکی قزوین موفق به كسب رتبه چهارم از نظر تعداد مقالات پذيرفته شده و رتبه اول از نظر تعداد مقالات برتر در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور گرديد. کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قزوین ضمن تبريك اين موفقیت خدمت دانشجویان گرامى، كاميابى و سربلندی شما عزيزان را از درگاه خداوند منان خواستار است.

در ميان تيم پژوهشى دانشگاه علوم پزشكى قزوين، آقایان: پوریا سلیمانی و علی امامی در بخش سخنرانی و علی رزاق پور و محمد رضا عسگری غنچه در بخش ارائه پوستر به کسب مقام برتر نائل شدند. موفقیت این عزیزان را تبریک عرض نموده و بهروزی روزافزون شما را آرزومندیم.