جلسه تیر ماه شورای مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه در سیزدهم این ماه ساعت ۱۴ در دفتر مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی واقع در ساختمان معاونت پژوهش و فناوری با حضور دبیران کمیته های دانشکده های دندان پزشکی، پزشکی، پرستاری و مامایی، دبیر کمیته ابداعات و اختراعات و دبیر کارگروه اصلاحات با حضور دبیر کل دانشگاه برگزار گردید. (غایب: آقای پیام حیدری – دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت)
فهرست موضوعات مورد بحث:
مربوط به کنگره:

1. به پایان رسیدن مهلت ارسال خلاصه مقالات
  2. تعداد مقالات ارسالی از هر دانشکده
  3. بررسی امکانات هر دانشکده جهت برگزاری برنامه های جانبی در روزهای کنگره
  4. یکدست کردن برنامه کارگاه های مورد نیاز هر دانشکده برای ارایه مقاله در کنگره
  5. برنامه ریزی جهت برگزاری سری کارگاه های تابستانه با مشارکت همه کمیته ها با هدف شرکت در کنگره
  6. برنامه ریزی با دبیر کمیته اختراعات جهت بررسشی ابتدایی آثار ارسالی به کنگره

مربوط به دانشگاه:

1. آموزش ابتدایی روند جدید استفاده از امکانات سایت کمیته دانشگاه
  2. اطلاع رسانی جهت بازدید و ثبت نام تمامی اعضا در سایت
  3. تصمیم بر فعال کردن امکان ویرایش و مخابره کردن اطلاعات مربوط به هر کمیته در سایت توسط مسئول مربوطه هر دانشکده
  4. برنامه ریزی مذاکره با دانشکده دندان پزشکی جهت اختصاص فضای فیزیکی مناست به دفتر کمیته تحقیقات دانشجویی
  5. بحث در رابطه با روند انتخاب دبیر جدید دانشکده پیراپزشکی
  6. مذاکره و حل کردن چند مسئله اجرایی کمیته ها

جلسه با عرض تسلیت دوباره خدمت دبیر محترم کمیته ابداعات و اختراعات بابت فوت اخوی گرامیشان و واگزار کردن میزبانی جلسه بعدی به دبیر کارگروه اصلاحات، در ساعت ۱۶ به پایان رسید.